lørdag den 19. november 2016

Music lately!

Det er ingen hemmelighed, at musik betyder meget for mig. Det har det altid gjort og det vil det nok altid gøre. Musik er en fantastisk måde at udtrykke sig på og ud fra den musik jeg hører kan man også tit komme frem til en konklusion om hvordan jeg har det, for det bliver uden tvivl afspejlet i musikken.

Her på det seneste har jeg hørt utroligt meget pop. Der skulle være gang i den og det skulle være 'glad' musik og det var sådan set det eneste krav der var, det behøvede ikke ligefrem være et musikalsk mesterværk. Det ville måske kunne antyde at jeg var glad - ikke ligefrem dog. Der skulle være gang i den fordi jeg skulle have noget der kunne løfte mit humør og tage fokus fra den mere dystre del af mit sind.

Pt er der sket noget af et skift i musikken, hvor Three Days Grace nærmest er det eneste jeg gider høre - dette skift fandt sted tirsdag aften/nat og har egentlig stået på siden da. Det giver nok udtryk for en indre konflikt, vrede eller hvad man kan sige. Det er det jeg ser det som i hvert fald. Et forsøg på også at finde sig selv og hvile i sig selv. So what er en fantastisk sang på det punkt, for fuck hvad andre tænker, det er mig selv der skal leve med det, ikke? Jeg ville virkeligt ønske det var så simpelt...

Et lille indblik i mit sind herfra ved hjælp af musikken, til dem der er til det mere heavy musik er der også nogle fantastiske sange her!
2 kommentarer:

 1. Årh jeg hørte også virkelig meget Three Days Grace engang! Især sangene Are you ready? og I hate everything about you. Virkelig gode sange! Tak for at minde mig om dem efter så mange år :)
  // www.metowefashion.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da godt jeg kunne minde dig om dem igen! Are you ready og I hate everything about you har jeg personligt også hørt meget, især I hate everything about you og den hører jeg også en del nu her!

   Slet