mandag den 14. november 2016

De små uheldige.

Jeg er måske lidt hvad man kan beskrive som en kegle, eller mere konsekvent måske endda en tumpe. Jeg er lidt uheldig og ydermere tænker jeg ikke altid over mine handlinger før jeg befinder mig midt i dem og så er det ikke sikkert der er tid til at fortryde det, jeg kan godt være en smule impulsiv, eller måske nærmere flyvsk.

Alt det her gør jeg til tider kan være ret uheldig og ende ud i nogle lidt trælse situationer, som den der så fint er illustreret nedenfor i form af billeder af henholdsvist mit hår fuldstændig flettet ind i spidsen af en minisliber og så hvad der kan ligne 'pubes' ifølge min kære veninde, men bestemt ikke er det! Det er den mængde hår jeg mistede da jeg først og fremmest skulle have maskinen ud af mit hår og derefter prøve at filtre knuderne i håret ud igen.

Selve historien bag ved er ikke vildt spændende. Jeg ved ikke helt selv hvad der skete ud over at jeg sad og var ved at gravere en fin lysestage - måske ville jeg rette på mine briller, måske var jeg bare uopmærksom et sekund, jeg ved det ikke. I hvert fald er jeg hvad man kan beskrive som en kegle eller en decideret tumpe og lige meget hvad andre synes, så var det alt andet end sjovt i situationen! Helt skaldet er jeg dog ikke og fremover sætter jeg mit hår op når jeg skal gravere, just in case!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar