søndag den 27. november 2016

Cuteness overload with Charlie #8

Igen, når jeg er offline er det der tager en del af min tid uden tvivl denne lille pelsklump hvorfor det også giver mening at han skal have lov til at fylde lidt i online livet fra tid til anden - dermed ikke sagt at veninder ikke bliver spammet af beskeder om nuttede ting han gør eller billeder af ham, for det sker nok også... ;)

Men i dag fik han så lov til at fylde lidt på bloggen også!

Billederne her på den første collage viser meget fint vores forhold egentligt, det er meget tæt hvor han altid sidder foran døren og venter når jeg kommer hjem, eller bryder ind på badeværelset og sidder i vindueskarmen hvis jeg vover at lukke døren for at gå i bad, når han trøster mig og så det sidste billed, hvor jeg er sær og han bare kigger undrende på mig - det sker også jævnt ofte.


Men konsekvent er han jo super nuttet med hans daglige gang i lejligheden. Med udkigsposter og kasser eksempelvis. Glad for varme fra computeren og glad for at kunne forhindre mig i at bruge den til tider, desuden kan man heller ikke have en arbejdsplads uden kat altså. 


Og han er jo et puttedyr af dimensioner, men han ligger også de mærkeligste steder som inde i skabet ved skraldespanden under vasken - her er varme igen kodeord, for varmtvandsbeholderen sidder derinde, så der er indbygget varme og pt sover han tit i vaskebaljen derinde. Min ballerina sko er også et hit, åbenbart!


Så her var lidt billeder af den skønne Charlie, så håber jeg det kan bringe et smil eller to frem ved jer, for det kan han i hvert fald ved mig!

2 kommentarer:

  1. skøn kat du har i Charlie.
    jeg har en hund der gerne ligger på skøddet af mig mens jeg bruger computeren.... knap 8 kg i armene kan gøre det svært at skrive... pt ligger han dog på sit tæppe og snorker.

    SvarSlet
  2. Jeg er nu glad for Charlie også er forholdsvist lille, for 8 kg i armene ville gøre det endnu sværere, han ligger jo kun med en vægt omkring 3,5 kg og det er sådan lidt mere overkommeligt!

    SvarSlet