mandag den 28. november 2016

Black Friday Shopping!

Blog-indlæg, 2 dage i træk?! Er jeg syg?! Ja, det er jeg faktisk, men... Det har ikke noget med denne pointe at gøre altså!

Jeg checkede blot ind for at fortælle jer lidt om min Black Friday. Black Friday er åbenbart under al kritik for at være en forbrugsfest uden grænser hvor man køber blot for at købe når nu der er tilbud, men det er nu ikke derfor jeg var afsted og selvom jeg har købt en hel del så har det altså været indenfor rimelighedens grænser og en stor del af det var også julegaver og det er Black Friday fantastisk til - man kan give lidt ekstra uden at bruge ekstra penge og det er egentligt fedt nok synes jeg! Så, der skal heller ikke vises mange ting frem for det meste er gaver og rimeligt hemmeligt altså, men et lille udpluk blev det da til.

Dagen blev tilbragt sammen med to fantastiske veninder fra studiet og vi brugte over fem timer i Rosengårdscentret her i Odense før vi alle var trætte og vendte snuden hjemad. Blandt købene var der en fluffy kanintrøje fra Hunkemøller der tjener sig selv hjem i det jeg sparer på varmeregningen (haha) og frokost ved Saigon, for det var der simpelthen brug for til sidst!

Jeg købte også to par øreringe i butikken I am der er åbnet i centeret, det minder ret meget om glitter, men er bare en noget bedre kvalitet hvorfor jeg bestemt er fan! Et enkelt metalskilt kom også med hjem til samlingen fra Stilia. Ud over det har det primært været online ordrer ved pop in a box og min første ever Asos ordre (chokerende I know) og Yoursclothing der sælger BH'er i større størrelser i pænt design og til nogle forholdsvist overkommelige priser. Det var vist også det det blev til til mig selv!

Håber I andre havde en fantastisk Black Friday også - ligemeget om I deltog i forbrugsfesten, blev hjemme på sofaen eller noget helt tredje!3 kommentarer:

 1. brugt fornuftigt er Black friday (eller andre udslag og tilbud) jo antastiske... problemet er vel først når folk fristes til at købe noget de ikke skal bruge (og bruger penge de ikke har) eller når butiken skriver falske før priser (det har der været en del oppe om)
  Julegaver skal absolut være hemlige... men lyder som om du fik noget godt til dig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt se der er nogle problemstillinger med hensyn til det, men nogle gange må man bare tro på det bedste når det kommer til folk og deres fornuft. Men brugt rigtigt er det altså helt igennem fantastisk og det synes jeg at jeg fik gjort!

   Slet
 2. ingen tvivl om at det skønt med usalg... lige meget hvorfor... eller næsten ikke glad for ophørs og brand...

  SvarSlet