onsdag den 19. oktober 2016

Ting jeg ikke forstår #6


Disse indlæg er fantastiske, for man kan brokke sig over de der lidt små ligegyldige ting man ellers ikke ville skænke en ekstra tanke. Nogle gange er det bare helt og aldeles befriende, så her er en samling af ting jeg ikke forstår og er en anelse frustreret over til tider!
  1. Post Nord. Højere priser og dårligere service, hvordan hænger det lige sammen?!
  2. Hvordan man pludselig har akut behov for de mærkeligste ting når man logger på eBay.
  3. Hvor fucking svært det er at redigere videoer. Respekt til dem der kan finde ud af det!
  4. Hvordan jeg kan rydde op i hele lejligheden og det næste dag ligner et bombet lokum igen – alt for lidt plads altså. Det er ligesom at være barn igen, bortset fra jeg ikke længere kan holde rod ud. Suk.
  5. Fyre. Der er vist ikke behov for mere uddybelse, vel? ;)
  6. Hvorfor man skal betale i dyre domme for at blive taget hårdt bagfra af forsikringsselskaber. Jeg er pisse sur på dem min telefon er forsikret ved, SquareTrade, så jeg overvejer kraftigt at sige forsikringen op efter ombytning i morgen, da jeg har en elektronikforsikring ved Tryg jeg noget hellere vil bruge så..
  7. Jævnfør ovenstående: Hvordan det kan forsvares jeg spilder to dage udelukkende på at vente på UPS med den telefon. I am beyond pissed off. I det mindste kom de på tredjedagen!
  8. Hvorfor jeg bukkede under for presset og fik iOS10. Jeg hader det.
  9. Det der når et band ændrer stilen så meget fra et album til et andet at man ikke helt kan lide dem længere, men… Man har jo al den der historie? De kender godt nok ikke til den, men stadig!
  10. Hvorfor kvinders hjerner nærmest er bygget til at overanalysere alt. Jeg VED at jeg ikke er den eneste der gør det! ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar