tirsdag den 4. oktober 2016

Krus, krus og flere krus!

Hvis jeg selv skal sige det så bestiller jeg atypisk lidt på eBay for tiden. Det er i hvert fald meget lidt for mine standarder, men det har uden tvivl også noget at gøre med jeg efterhånden prøver at undgå at købe decideret bras jeg aldrig får brugt - selvom der selvfølgelig er nogle upsere fra tid til anden ;)

De fleste ting jeg bestiller er enten til krea projekter eller til mine samlinger - både de officielle samlinger som af eksempelvis Funko Pops, men også de mere uofficielle som min tendens til gerne at ville have seje krus.

Jeg fandt en sælger på eBay og gik måske en anelse i selvsving og fandt en masse krus jeg virkeligt godt gad eje. Denne sælger har også et krus med en 'caticorn' som jeg har set rundt omkring i blogland som folk er vilde med og den har også været på min watch-list i lang tid efterhånden, men synes nu nogle af de nedenstående giver den lidt baghjul fordi de her passer bedre til mig!

Personligt er den jeg har forelsket mig absolut mest i nummer 2 med den buttede kat, den er simpelthen helt igennem fantastisk og ender som minimum på min ønskeseddel hvis ikke i kurven - men jeg er også ret vild med nummer 6 for prokrastination er en stor del af hverdagen når man læser på uni.

Sælgeren har mange flere krus og andet merch, men disse er helt klart nogle af mine yndlings! Hvad synes I om dem?

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her

4 kommentarer:

 1. Hvor er de krus bare fantastiske. Føler jeg må eje dem alle sammen, haha!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lidt det samme problem, 'heldigvis' koster de cirka 100 kroner stykket og jeg må ærligt indrømme jeg ikke har cirka 600 kroner til krus altså :P

   Slet
 2. Haha hvor er de søde!
  Men er bare bange for at de ville gå i stykker under fragten :/

  Har du prøvet at bestille krus derfra?

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en bekymring for mit vedkommende på jeg indrømme, men da det er UK-seller og man desuden altid er dækket af eBays køber garanti ville jeg godt turde tage chancen.
   Har ikke bestilt der endnu, men håber at gøre det. Deres rating er 99,9 % tilfredse kunder, så tænker ikke det kan være helt galt! :D

   // Maja

   Slet