søndag den 9. oktober 2016

Kreative kreationer - Glasgravering!

Det der med at gravere på glas blev ret hurtigt en ret stor kreativ obsession for mit vedkommende og sidste jul fik størstedelen af familien deres egne special-graverede glas. Det er en yderst støjende hobby, men ud over det synes jeg det er fantastisk og det er interesse jeg deler med nogle veninder så man har altid nogle sparringspartnere når det kommer til mønstre og ideer.

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at tage nogle billeder af nogle af de ting jeg har lavet. Det er tit svært at se, men det trick min veninde kom på med at putte noget sort stof/tøj ned i glassene virkede nu meget godt til at fremhæve mønstrene!

Jeg har mere end det der er vist på billederne. Alle mine glas er sådan set nogle jeg har graveret og så har jeg flere idéer i tankerne.

Det er et billedtungt indlæg, men vil da lige sige lidt om de forskellige ting.

Det første er en krukke jeg bruger til løg indtil videre i hvert fald med verdenskortet på, hvilket var et stort stykke arbejde. Herefter kommer mine Harry Potter inspirerede rødvinsglas med teksten 'I solemnly swear that I will drink all the wine' og 'Mischief managed'. Så er der mine små drikkeglas som jeg bruger til fyrfadslys - jeg er også i gang med at lave en Weeping Angel til sættet, men indtil videre er det bare en Tardis og så teksten 'Trust me I'm the doctor' - tekst er mega svært og er ikke sådan helt tilfreds med det. Til sidst er der mit grumpy cat glas. Alle drikkeglassene på nær 2 er af denne form fra IKEA.

Hvad synes I om tingene?


2 kommentarer: