tirsdag den 27. september 2016

Soft Kitty Clothing - Mystery Box.

Jeg kan godt lide noget lidt mere geeky tøj, det er slet ikke nogen hemmelighed. Jeg har en skater dress fra eBay med eventyrtid print som jeg virkeligt elsker, så da jeg fandt en hjemmeside der hedder Soft Kitty Clothing der havde en form for mystery boxes med tøj var jeg solgt og besluttede mig for at prøve det. Det var ren nerdgasm at gå ind på denne hjemmeside, men jeg endte med at købe den lille boks med tre stykker tøj til £22, men man kan også få en stor boks til £42 med fem stykker tøj. Jeg betalte £4,95 for porto, så det var alt i alt ret godt.

Jeg er helt og aldeles vild med de ting jeg har fået! Jeg fik to skaterdresses og et par leggings.

Jeg har kun prøvet den ene kjole, for det er samme størrelser så når nu den ene passer så gør en anden også. Den første er med en form for kort - ved ikke om det er fra et spil, jeg ved bare at jeg elsker at printet og formen så det er fedt! Den anden er inspireret af eventyrtid også og den elsker jeg, men den er godt nok meget pink så det er ikke sikkert det er den jeg får brugt allermest!

Den sidste ting var et par leggings med aliens som jeg også er ret vild med, de er super fede! Meget farverige og det er sådan noget jeg synes er lidt fedt. Det er bare virkeligt meget mig og det er jo utroligt fedt, så de har virkeligt ramt plet og kunne bestemt godt finde på at købe der igen.

Pakken anbefales for kvinder der passer størrelsen 8-20 som i europæiske størrelser svarer til en størrelse 36-48, det skriver man blot i note til ordren.

Hvad synes I om tingene?
Ingen kommentarer:

Send en kommentar