lørdag den 17. september 2016

De små glæder i livet.

Jeg kalder tit Charlie for dum. Det er hermed indrømmet, men når det kommer til at værdsætte livets små glæder så kan man virkeligt lære meget af Charlie.

Alt kan ikke være helt perfekt hele tiden og derfor skal man virkeligt huske at fokusere på de små glæder, men i en stresset hverdag kan man godt glemme det. Igår da jeg stod i køen i Bilka hvor alt er sådan rimeligt kaotisk - ikke mindst om fredagen og når de så også har valgt at bygge om? Puuuh. Men da jeg stod ved kassen og ventede på min tur fik jeg øje på en pakke med 100 sugerør til 10 kroner og den kom altså med hjem i kurven og hvorfor? Dyrt legetøj er ikke noget Charlie gør sig i, men sådan noget som sugerør er bare THE SHIT altså. Dermed må man da sige han værdsætter livets små glæder for der er bare ingen der kan få lige så meget ud af ét fucking sugerør som ham altså.


I dag er der et indlæg dedikeret til Charlie også og det er ikke helt uden grund. Facebook fortalte mig tidligere i dag, at Charlie og jeg faktisk har 2 års dag i dag. Er det ikke bare relationship goals eller hvad?

Okay, indrømmet. Facebook sagde det ikke helt sådan, men informerede mig om, at jeg delte nedenstående billede for præcis 2 år siden i dag og det billede er det første jeg nogensinde tog af Charlie og det var ikke mere end en times tid efter vi havde bragt ham hjem. Han var simpelthen SÅ lille! Han er ikke vildt stor nu, men han er da trods alt en del større end der. Så! 2 år med min pjuskede lille ødipus, det er nu ret dejligt. Han ligger også og sover ved min side efter at have 'hjulpet' med vasketøjet. Det er også hårdt! ;)

2 kommentarer:

 1. Først: Jeg er sååå træt af at Bilka ikke kan blive færdig med alt det rod og opbygning.. det er til at få stress af..

  Hvor er han bare sød og tillykke med de 2 år..
  Håber i nyder weekenden.

  Knus Jeanette <3 - www.jeasblanketanker.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nærmest aldrig i Bilka så ved ikke hvor længe det har stået på. Den eneste grund til jeg var der var at jeg skulle sende en pakke, hvilket var svært når alt var lavet om!

   Mange tak - i lige måde. Vi hygger os helt sikkert :D

   Slet