fredag den 9. september 2016

10 signs your cat might be an ass

Dette indlæg er inspireret af en vis Hr. Bølleprut som jeg til hverdag kalder Charlie. Det har været lang tid undervejs og håber nogle kan nikke genkende til nogle af punkterne, for ellers er det bare min kat der er et gigantisk røvhul hvilket tyder på, at jeg har gjort noget forkert og det kan jo ikke passe, vel? Enjoy!
  1.  Katten ignorerer dig i flere timer, men i det sekund du vil ligge dig til at sove, måske først i det sekund du netop er faldet i søvn… Så er det i hvert fald tid til at lege eller blive kløet bag øret hvorfor dyret naturligvis enten angriber dine tæer eller simpelthen bare sætter sig på dit fjæs.
  2. 'Smile and wave boys, smile and wave’ – Din kat kunne lige så godt have været en Pingvin i filmen Madagaskar, for så snart de ved at blive opdaget i deres narrestreger er det lutter blink og flirten derfra. I tilfælde af du havde glemt den blot var nuttet og selvfølgelig ikke kunne finde på at lave ulykker.
  3. Katte skal altid gøre ting på deres egen måde også selvom det er den forkerte måde. Sådan er det bare. I kan selv se eksemplet nederst i indlægget *indsæt dybfølt suk*
  4. Konsekvent hvis katten kan finde ud af at gøre dig pinligt berørt, så skal den nok gøre det. Det kan eksempelvis være ved at nedstirre den hotte fyr i toget og miave intenst af ham… Blot et hypotetisk eksempel selvfølgelig ;)
  5. BUM! ”Ej uuuups, det var sørme ikke med vilje jeg skubbede det der ned. Du var ikke vildt glad for det vel?” – Lige meget hvor langt inde dine ting står skal det nok lykkes din kat lige at komme til at vælte det ud over en kant.
  6. Alt kan bruges som seng, bare ikke det du har tiltænkt katten kan bruge til dette formål. Det bedste er faktisk hvis man liiige kan finde noget helt rent tøj at pelse til, især hvis du ikke lige opdager det inden du har forladt huset i selvsamme outfit.
  7. Når de skal have opmærksomhed så skal det også være NU. Det betyder ofte man får en mås eller en hale i fjæset, så man ikke kan se andet end dem. Det er faktisk ikke super lækkert, men da de er Guds gave til mennesket (ifølge dem) er det jo pjat med os.
  8. Bare fordi reglerne er klare betyder det ikke de ikke kan ignoreres eller omgås på en eller anden listig måde. ”Nej, jeg er ikke på bordet, jeg er på et computer sleeve på bordet, vil du noget så lad det gå igennem min advokat.”
  9. Hvis du gør noget der ikke behager hertugen (ved ikke om det er den titel de påtager sig når de overtager verdensherredømmet eller ej) vil du blive angrebet. Det er med tænder og kløer.
  10. True evil smells really bad! De vil selvfølgelig gerne afmærke deres territorium, men når de pure nægter at bruge kattebakken og hellere vil skide i din vasketøjskurv, så er det simpelthen bare ved at være lidt for meget. Det er uden tvivl fordi de er nogle røvhuller de gør sådan noget.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar