torsdag den 11. august 2016

Snips of everyday life #2

Jeg ville jo prøve at gøre det her "Snips of everyday life" til en række af indlæg hvis der dukker noget op og det gjorde der. Det er igen min lillesøster der er 'stjernen' og det der her er fundet frem er ikke deciderede samtaler og beskeder, men kvitteringer fra Mobile Pay hvor vi gør vores bedste for at skrive de mærkeligste noter til hinanden!

"Haj med dej" er fra da jeg købte en bikini til min søster hun skulle sende penge for. Inkasso i Sims 2 er reference til hun ikke havde så mange penge som hun skyldte mig. Awesomeness for my butt er da jeg bestilte underbukser på eBay til hende.


Min søster har uden tvivl noget med enhjørninger og statistikker hvor 70 % indgår. Der dukker nogle sjove op til tider og dette er så også for et godt stykke tid ;)


2 kommentarer: