torsdag den 4. august 2016

Snips of everyday life #1

Jeg er så heldig at jeg til hverdag er omgivet af mennesker der måske ikke er lige så mærkelige som mig selv, men i hvert fald kommer ret tæt på og det fører til en del sjove samtaler, nogle face to face, men også andre over mobilen. Da jeg håber det at vise beskeder som dette frem kunne blive et fast indslag (jeg spørger om lov lige meget hvad så de kan være anonyme hvis de overhovedet ønsker de skal herind, men det var bestemt ikke noget min søster havde behov for, hun ville hellere anerkendes for hendes genialitet!) har jeg valgt at nummerere denne, som den første i rækken af forhåbentligt mange sjove interaktioner.

I går snappede jeg et billede til min søster, Emilie, med Charlie i en ret underlig stilling fordi jeg synes det så sjovt ud og jeg anede ikke hvad han lavede. Det viste sig at det var fordi han humpede mig - han har nemlig ikke forstået at han faktisk er en baby og den slags gør babyer altså ikke..

Der kom følgende chat ud af det og synes mildest talt det var ret sjovt - ' min pjuskede lille ødipus' eller som jeg kom i tanke om tidligere i dag, han er en ødipussy, haha!Ingen kommentarer:

Send en kommentar