onsdag den 10. august 2016

Ny tatovering!

Jeg har én tatovering på mit venstre håndled og på trods af jeg aldrig har været sådan helt tilfreds med den fik jeg lavet min anden tatovering samme sted her i mandags for problemet lagde ikke i tatovøren, men i stedet for i skitsen der var lidt skæv hvilket jeg desværre ikke havde opdaget.

Den anden tatovering der imod, den er helt igennem perfekt. Jeg har ønsket mig den længe og nu blev det rent faktisk en realitet.

Det er et citat fra en film. Selve filmen har ingen betydning for mig, men citatet betyder en hel del. Der står "This too shall pass", det kan ikke sådan lige uden videre oversættes til dansk, men det betyder sådan cirka at det her også skal passere. I mine svære perioder er det rart at blive mindet om, at det faktisk bare er det det er - en svær periode og det skal nok gå over.

Jeg har haft den i tankerne længe og efter min sygdomsperiode her i semesteret hvor det hele bare blevet ekstra svært, da jeg rent faktisk gik hen og blev rask igen, så var det bare nu det skulle være nu. Fuglen beskriver den frihed man føler, den lettelse man føler når først man er kommet igennem en sådan periode.

Tatoveringen er helt igennem perfekt og lige som jeg ønskede den. Den buer henover foden og generelt ser den bare helt fantastisk ud og ret feminin hvis jeg selv skal sige det. Hvad synes I om den?
6 kommentarer:

 1. Den er godt nok flot! Og sikke en fantastisk betydning :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er også helt vild med den! <3

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet flot og elsker citatet.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt vild med den! Synes godt citater kan blive lidt kliché, men det her betyder utroligt meget for mig og så længe der er en mening bag er det jo perfekt. I princippet er det jo heller ikke andre der skal bære den på kroppen så hvis nogen synes det er kliché er det jo sådan det er :) <3

   Slet