lørdag den 13. august 2016

New In: Skive!

Jeg blev jo tatoveret i Skive og efterfølgende havde jeg lovet min søster frokost på Kapri derinde og så havde vi lidt ekstra tid til at gå rundt og kigge os lidt omkring inden vores bus kørte hjemad.

Jeg skulle på apoteket og dermed kunne vi også godt kigge andre steder nu hvor der skulle shoppes alligevel, så ville jeg også gerne have noget lidt sjovere med hjem og det fik jeg!

Jeg købte nedenstående skilte i en butik der hedder Butik Hansen og jeg synes de er så fede! Den med kalorier har jeg ledt efter længe og så ville jeg gerne have lidt flere skilte med tekst om katte.


Nedenstående er fra Søstrene Grene. Forelskede mig også i nogle hylder med elefanter samt nogle æsker formet som bøger, men dem gad jeg ikke slæbe hele vejen til Odense igen. Dog købte jeg en enhjørningeballon (aner ikke hvad jeg skal bruge den til, men den var sjov) og så et postkort til min væg og en notesbog - Søstrene Grene har SÅ mange fine notesbøger!


Nedenstående fandt jeg i læsehesten. Jeg har været på jagt efter serien "Amys ret" eller "Judging Amy" på engelsk, men jeg fandt Det lille hus på prærien hvilket også vækker minder og så skulle vi lige bruge Spider-Man filmen. Den gode af dem, haha.


Syne det var nogle gode køb og alt i alt en rigtigt hyggelig dag!

2 kommentarer:

  1. Jeg er vild med de skilte, specielt det sidste :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også helt vild med dem og især det sidste! Elsker teksten, men det er jo også vigtigt at den har et pænt design, så det er fantastisk :D

      Slet