tirsdag den 9. august 2016

Fejring af kærligheden.

Der har været pres på her det seneste stykke tid hvorfor der har været stille, det hele har nemlig bygget op til en kæmpe fest for at fejre kærligheden mellem to helt igennem skønne mennesker - nemlig min kære mor og hendes mand Lars.

Selve brylluppet fandt sted her i lørdags med vielse i haven af en præst, så der var tale om en kirkelig vielse, bare i vores egen lille oase. Efterfølgende for vielsen blev der taget billeder af det glade par og serveret hjemmelavet bryllupskage og champagne før turen gik ud i et forsamlingshus hvor spisning og resten af fejringen fandt sted. Der var dans til langt ud på natten og generelt set var det helt igennem fantastisk. Vi kom hjem efter 5 engang, så det var en lang dag også, selvom den var helt fantastisk.


Nedenstående billede lagde jeg op på instagram på dagen, det var et selfie jeg tog kort efter vielsen. Man kan ikke se min kjole, men den er rent faktisk fra eBay, men trods alt super fin.

Jeg holdt en tale sammen med min søster - ikke ligefrem velforberedt, men der havde været en del kaos. Den var kort, men perfekt og utroligt flot udført i forhold til vi stod overfor 100 mennesker. Min søster fældede adskillige tårer og flere gæster fik også tårer i øjnene og vi fik en hel del ros efterfølgende, så det var også med til at gøre aftenen helt fantastisk.


God mad, god musik og fantastiske mennesker hele dagen igennem. Så hvis I havde undret jer over hvad jeg har gået og lavet var her svaret, for når der kommer 100 mennesker kræver det meget forberedelse og det har jeg også været en del af at få til at gå op.

3 kommentarer:

  1. Tak for jeres hjælp, gaver men især at i er nogle fantastiske unger!
    Og mange mange tak for jeres rørende og smukke tale!
    Kh Mor

    SvarSlet