søndag den 14. august 2016

Ebay Crushes.

Jeg ville samle lidt sammen til et eBay indlæg med ting jeg havde bestilt og eventuelt også modtaget, men det var der slet ikke nok af til at fylde et indlæg med. Det er så ikke fordi jeg ikke bestiller noget, men det meste er fra auktioner hvorfor jeg ikke kan finde et link med en lignende pris og det er heller ikke altid muligt overhovedet at finde et link til noget lignende.

Jeg ville dog vise nedenstående ting frem, to af dem er klikket hjem og modtaget og flere af de andre ting skal nok også bestilles hjem. Hvad jeg har fået er emoji powerbanken som virker perfekt og tasken som også er helt præcis som den skal være.

'Angry Mama' skulle kunne hjælpe med at rense mikrobølgeovnen, jeg mangler lidt et stativ til min telefon og de små pincetter er til når jeg er kreativ og limer en masse små rhinsten fast - det er flot, men besværligt så det her kunne måske hjælpe! Coveret er bare sjovt synes jeg, dog tror jeg ikke det ender op med jeg bestiller det, jeg er nemlig klodset og så er hardcase covers altså at foretrække!

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar