søndag den 17. juli 2016

Ting Jeg Ikke Forstår #5

Jeg har samlet sammen til endnu et af disse indlæg, så uden videre introduktion vil jeg bare give mig i kast med endnu et indlæg om ting jeg ikke forstår.

  1. Hvorfor der skal 2-3 sponsorer til for, at vise et enkelt afsnit af en serie på Kanal 5.
  2. Hvorfor det skal være så dyrt at gå i biografen. Jeg ELSKER det og ville helt sikkert tage af sted meget oftere hvis ikke billetterne kostede en formue og slik, popcorn og sodavand lige så.
  3. Ligesom så mange andre, så er jeg ved at synes der er nok stylister for hvisk efterhånden. Jeg synes smykkerne er skønne, men har man for mange stylister har det nærmest bare den modsatte effekt end det er meningen med dem.
  4. Hvordan man kan have alverdens kanaler uden at kunne finde noget man gider se. Det var dog nok mig den var gal med her, for Netflix hjalp knap nok. Dagen derpå fungerer ens hjerne bare ikke optimalt.
  5. Hvorfor nogle mener Facebook forums bare generelt kan erstatte Google fordi de ikke gider gøre indsatsen. Man må altid spørge, men når det samme spørgsmål bliver stillet nærmest hundredvis af gange i den samme gruppe er det bare belastende til sidst.
  6. Hvorfor ladere til telefoner går så ofte i stykker. Det er altså overdrevet til tider.
  7. Hvordan de bliver ved med at komme på nye Funko Pops at lave. Must… Resist.
  8. Henfør ovenstående – hvorfor de så ikke har produceret flere af de forskellige varianter fra Big Bang Theory. De ligger fra 50 dollars og op. Det er helt vildt…


Ingen kommentarer:

Send en kommentar