onsdag den 27. juli 2016

Små skridt.

Jeg har været ret stille på det seneste, det ved jeg godt. Der var en del jeg lige skulle have igennem min hjerne og med alt det rod der var deroppe kunne jeg slet ikke koncentrere om noget der ellers plejer at virke så lige til, som at skrive et blogindlæg.

Men der er fremgang. Stor fremgang. Jeg er okay og lige nu er det at kunne sige det faktisk rigtigt stort for mig. Jeg er single og det er okay. Der er kommet styr på min økonomi og det er helt igennem fantastisk. Jeg har fået handicaptillæg frem til september 2017 hvor jeg kan søge igen, det giver luft og det gør jeg også har nemmere ved at håndtere at være blevet fyret. Det er ikke fedt at blive fyret, men det er jo fordi det er for meget for mig til at kunne håndtere det hele på én gang, sådan er det.

Økonomisk frihed giver en del også fordi jeg dermed ved at jeg kan finde pengene til at flytte fra min nye lejlighed og hen til et sted jeg faktisk kan lide at være næste gang. Der kom også en stor del af depositum tilbage fra den gamle lejlighed, så det er fantastisk.

Der blev lidt stille, men jeg håber virkeligt snart at komme igennem denne massive skriveblokade og så komme videre herinde også. Det vil dog altid være sådan, at bloggen skal være mit frirum frem for en sur pligt, derfor kan der netop opstå stilhed. Jeg er dog okay og det er godt nok for nu.

2 kommentarer:

 1. Gi dig selv godt tid, det skal komme naturligt, så er jeg sikker på du nok skal komme tilbage. Det er okay med stilhed.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Stilhed er okay til tider i hvert fald. Ting tager tid. :)

   Slet