tirsdag den 12. juli 2016

I Made This - Terapi Postkort!

Jeg synes det er helt fantastisk med de terapi malebøger der dukker op rundt omkring, men desværre er der ikke vildt mange muligheder for at bruge de ellers flotte og farverige billeder efter man har lavet dem og det synes jeg er en skam, for det er opmuntrende at se på det smukke og farverige kunstværk.

Det var et problem Søstrene Grene lidt løste - det med ikke at kunne vise billederne frem efterfølgende og ikke bruge dem til så meget mere. Jeg mener jeg gav 34,80 kroner for en terapi malebog i Søstrene Grene, i lommestørrelse, hvor indholdet er 24 postkort man kan farvelægge og herefter hive ud og sende dem eller hvad man nu vil. Jeg har mit skab jeg pynter med postkort og der skal nogle af disse helt sikkert op. Jeg valgte en med temaet 'kærlighed', men man kunne også få 'lykke' og 'kloge ord' mener jeg de andre hed. Jeg synes den er helt fantastisk og jeg har farvelagt to postkort indtil videre. Det første kan ses nedenfor med citatet "Gode venner er som stjerner. Du kan ikke altid se dem, men du ved de altid er der."Den er uden tvivl pengene værd, men der er mange små detaljer, så det skal være meget tynde tuscher eller meget spidse farveblyanter før det bliver perfekt. Så er der også de der postkort som er helt umulige at farvelægge ordentligt som nedenstående, men det er 2 ud af 24 der er sådan, så det er til at komme om ved!


2 kommentarer:

 1. Flere af de kendte malebøger kommer også i en postkorts cersion. Nogle kommer endda , som rigtig malebog, men hvor man kan hive siderne ud :D

  Det er dog mega fedt at SG har lavet et billigt alternativ, som endda er virkelig flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes i hvert fald de er fantastiske! Synes det er ærgerligt at man i en almindelig malebog går glip af motivet på den ene side hvis man vil vise det frem ved at skære det ud eller noget. Men det er da fantastisk med postkortene! Så dem også nogle andre steder så når jeg engang skal have flere er der da en del muligheder at vælge imellem. :)

   Slet