søndag den 10. juli 2016

Going Numb.

Der er sket rigtigt meget på det seneste. Sådan virkeligt meget. Derfor er det at jeg bliver stille herinde for jeg er på vej mod nærmest at være følelsesløs. Når man ikke rigtigt kan tage flere slag, ikke ved hvad man skal føle eller noget, så er det lettere bare at lade være med at føle noget.

Det føles som om jeg bare kunne sove i 3 dage i streg, men da jeg er flygtet hjem til min mor er det ikke rigtigt en mulighed. Jeg sidder enten og stirrer ind i computeren eller ind i fjernsynet. Jeg så et helt comedy show i går uden at grine én eneste gang. Jeg laver ikke så meget andet end det, jeg kan ikke overskue det.

Jeg startede med, at flytte et sted hen hvor jeg faktisk ikke kan lide at være. Så var jeg til eksamen hvor efter jeg blev ringet op fra arbejdet og fyret. Jeg fik en diagnose fra psykiatrien. Så blev jeg single.

Jeg kan ikke klare flere slag, jeg kan ikke klare at håndtere mine egne følelser længere og så er det med at sætte en facade op og slukke for ens følelser indtil jeg på et tidspunkt kan håndtere det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar