mandag den 4. juli 2016

DIY: Funko Pop!

For ikke alt for lang tid siden købte jeg en DIY Funko Pop Male i Gamestop da jeg havde en idé. Jeg har længe villet lave Dr. House fra House MD serien. Jeg er bestemt ikke helt tilfreds med udseendet af den, men det er virkeligt svært at lave og ville blandt andet have ønsket man kunne bevæge armene under processen, men det lykkedes og synes trods alt at det gik nogenlunde.

Jeg turde ikke forsøge mig med skægstubbe, så den her figur er fra et af de få afsnit hvor han har barberet sig haha.

Materialer brugt:
  • DIY Funko Pop fra Gamestop
  • Lufttørrende ler fra Søstrene Grene
  • Ståltråd til stokken
  • Akryl maling
  • Pensler
Under processen lærte jeg blandt andet at det er tæt på umuligt at blande en god hudfarve, så endte op med at købe en tube i Panduro Hobby i stedet. Det meste andet maling kommer også fra Søstrene Grene.

Jeg har vedhæftet billeder af et af billederne brugt til inspiration og ellers bare den færdige figur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar