søndag den 3. juli 2016

Apartment details #1

Jeg er ved at være kommet på plads i lejligheden og selvom min mavefornemmelse fortæller mig, at jeg aldrig kommer til at føle mig hjemme her og nok skal flytte igen når jeg kan få noget bedre, så prøver jeg at få det bedste ud af den lille lejlighed.

Billederne her er ikke de bedste da de er taget med min telefon. Der er et eller andet galt med mit elskede kameraer og alle billeder jeg tager uden blitz er helt kulsorte og blitzen forvrænger farverne, så det var heller ikke ideelt.

Det første jeg ville vise frem var denne opbevaringskiste samt kuffert. De er købt på Loppeforum i Odense hvor jeg er begyndt at være lidt af en stamkunde. Der var 25 % på den stand hvor jeg købte dem så den samlede pris var på sølle 210 kroner. Der er ikke noget i kufferten på nuværende tidspunkt, men kisten bruges til mine kreative ting. Jeg har så mange kreative ting, at flere af dem er endt i depotrummet da jeg ikke bruger dem videre ofte, så det her oppe er det mest basale. Kisten står foran en reol for det der er på nederste hylde er ikke rigtigt noget jeg bruger.


Der er indbygget klædeskab her og for at være helt ærlig synes jeg, at det er ret grimt. Dog er lærerens tyggegummi virkeligt skidt for tapetet og dermed skulle jeg ikke genskabe min postkort-væg som i stedet blev til et postkort skab - så nu mangler jeg bare flere postkort for at dække hele skabet og det er uden tvivl meget pænere end før.


Nedenstående billede var meget svært at tage, men I får ligesom en fornemmelse af det. Det er nogle malerier fra Rom jeg arvede efter min bedstemor og andre vigtige billeder der betyder noget for mig at have oppe på væggen. Mønsteret er pt lidt sjovt, men jeg håber at der kommer flere billeder til også!


Det var en lille intro til lejligheden og håber at vise mere og måske få mit kamera til at virke ordentligt - det er meeeeget mærkeligt altså!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar