torsdag den 23. juni 2016

TBT: Juni 2015 på bloggen.

Juni er ikke helt ovre endnu, men der er ikke så lang tid til endda. Sådan vælger jeg i hvert fald at se det - der er en uge til der kommer penge og jeg glæder mig. Det gør jeg altid, men det er altså også dyrt at flytte oveni det faktum, at man er besat af Funko Pops. Så i juni 2015 skete der følgende på bloggen:

Min roommate startede måneden ud med manér og skrev et gæsteindlæg der kan læses her. Mange af tingene passer fortsat ret godt.

Jeg snakkede om min obsession med Dúné. Det er et band jeg har elsket nærmest lige siden de opstod og fortsat elsker. For mig er deres musik tidsløs og indlægget kan læses her.

Jeg havde kreeret sko til min søster - laaaaang tid for inden så vidt jeg husker, da jeg mener hun fik dem til hendes fødselsdag i oktober, men her blev de vist frem. Indlægget kan ses her.

Charlie forårsagede kaos som han gør så ofte, det er fortsat hans speciale. Indlægget fra dengang kan læses her.

Jeg lavede en liste over serier jeg skulle se på Netflix som kan ses her. Det eneste jeg rent faktisk har set på listen er Orange Is The New Black - Jeg er ved at se den nye sæson so absolutely no spoilers!!

Jeg var kreativ og lavede en fin vase der fortsat pynter derhjemme. Yderligere billeder kan ses her.

Jeg så Jurassic World og lagde en review op her. Det virker slet ikke som om det er så lang tid siden jeg så den.

Jeg så All Time Low hvilket var FUCKING awesome altså. Som man kan se er Helenes tag på billedet, det var nemlig hende der stod for at tage billeder dengang. Hele indlægget kan ses her.

Der skete også andet på bloggen i den måned for havde ikke de samme lange pauser som jeg desværre har for tiden (pt blandt andet på grund af tilbagevendende sygdom - ØV) og der var i hvert fald også 2 eBay indlæg at finde, der blev afholdt en give-away. Jeg fik ny telefon og så tilbragte jeg en del tid hjemme (ferie wuhu!). Alt i alt ligger der 18 indlæg fra den måned. Nogle mere indholdsrige end andre og dette er så mit udpluk af dem jeg synes var bedst eller mest relevante eller hvad man skal sige. Tænker eksempelvis godt at diverse eBay link der var delt kunne ske at være udløbet ;)

Hvad tænker I om den her slags indlæg?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar