søndag den 12. juni 2016

Ønsker Efter eBay Pause!

Det er hårdt at holde pause fra eBay når man skal flytte fordi man ikke vil risikere at pakker går tabt, men det giver en hel del tid til at kigge. Jeg har forelsket mig i en del ting, men det er bestemt ikke det hele jeg rent faktisk får købt - så er der altså for lidt for mange penge!

Jeg har købt den første kjole, for til prisen (alt i alt lige over 92 kroner) er det helt sikkert forsøget værd. Den sorte kjole er jeg helt og aldeles forelsket i og ville elske at kunne tage den på til min mors bryllup, men over 700 kroner for en kjole fra Kina der risikerer told og med en kvalitet man ikke kan forudsige, det tør jeg simpelthen ikke, så den bliver ikke købt og det gør havfrue tæppet næppe heller, men den er super fed! Skoene og den anden sorte kjole kommer jeg nok til at købe. Den sorte kjole har jeg med et andet print og elsker den, så!

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her 

Ebay gør virkeligt en nærig, så jeg synes eksempelvis kruset er ret dyrt og det samme med den lille kiste, men kruset kunne jeg nu godt finde på at købe på et tidspunkt. Det jeg bare ved jeg skal have på nedenstående billede er dog pudebetrækket. Jeg havde bestilt et andet pudebetræk på et tidspunkt der gik tabt, så den her ville være ret så fed, men jeg elsker det hele!

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar