fredag den 10. juni 2016

Music Crush - Twenty One Pilots!

Jeg hører utroligt meget musik generelt, men sidder tit fast i de gamle sange som jeg ligesom ved at jeg rent faktisk kan lide, hellere end jeg hører noget nyt, men en gang imellem er der da trods alt lidt der kommer igennem til mig.

Det seneste band jeg ligesom faldt for er Twenty One Pilots, som min søster introducerede mig for. Her har jeg indsat nogle af mine yndlings sange, hvor af den første er en alle kender. Stressed Out var ligesom deres gennembrud, men de lidt ældre sange er bestemt heller ikke dårlige! De har en sang der hedder 'Ode to Sleep' og det elsker jeg. Kæft det er fedt.

Jeg elsker historien bag. Blurry Face er hvad Tyler har navngivet hans depression. Det er dybe tekster. Sådan virkeligt dybe. Faktisk har jeg ikke så meget at sige om det, det er noget der skal høres. De kører over en del genrer, men primært bliver der rappet, så er der trommer, keyboard og noget elektronisk musik til. Det er trods alt kun en duo, det er ikke fordi man kan håndtere syv instrumenter så, men hold nu op hvor det fungerer for dem!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar