fredag den 24. juni 2016

Legoland Tur!

I dag var en lidt anderledes dag hvor der virkeligt skete noget. Jeg har været i Jylland i nogle dage og i dag var min far, søster, bror, hans forlovede, min faster og jeg i Legoland og det er jo altid fantastisk og der er mange gode minder derfra og det var jo virkeligt et sted man elskede som barn.

Dagen startede med jeg var oppe for at tisse i morges og på vej i seng hamrede jeg bare foden ind i sofaen. Den ene tå er bare blå hele vejen rundt og hævet og blå, men der er ikke så meget at gøre ved det selvom den muligvis er forstuvet. Det var ikke ligefrem rart at skulle gå rundt sådan i Legoland, men det handler om at fokusere på det gode og generelt set var det en super god oplevelse.

Jeg kom derop nogle timer efter de andre sammen med min faster og det første vi gjorde var lige at få lidt at spise, derefter så vi lidt på miniland og deres Star Wars afdeling hvorefter der gik adskillige timer med forskellige forlystelser hvor river rafting er og bliver min favorit, men der blev selvfølgelig også prøvet en del anden. Atlantis var fedt med diverse fisk. Dory og Nemo var der begge og diverse andre fisk haha.







Det var klart fiskene jeg tog flest billeder af, men man kan ellers se kanoerne der gav noget af et sprøjt og så lige noget af det første fra turen i piratbådene. Jeg tror ikke de har ændret noget på turen med piratbådene siden jeg var helt lille, det er på en eller anden måde super fedt.

Alt i alt var det en dejlig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar