onsdag den 29. juni 2016

Ferie i London?

Der er en god uge til at min søster og min far skal afsted til London. På trods af jeg elsker London skal jeg ikke med, hvilket selvfølgelig godt kan være lidt ærgerligt, men London er nu skøn om et år eller adskillige år også, så jeg må jo bare se hvornår jeg selv kan komme afsted også!

De har valgt at booke flybilletter samt hotel samlet for måske at spare lidt penge, men primært også for nemhedens skyld.

Det er ikke særlig lang tid jeg hørte om hjemmesiden billigeflybilletter.dk, men det er bestemt en side jeg har tænkt mig at huske fremover!

Hvis man søger efter flybilletter til London kan man se dem her billigeflybilletter.dk/fly/london/

På nuværende tidspunkt er der ikke ret lang tid til afrejse fra Billund for min far og søster hvorfor billetterne bestemt er steget i pris da det meste, det vil sige især de billige fly, er booket op og de direkte fly ser ud således, så lige nu kan man ikke ligefrem sammenligne priserne for flybilletterne er ikke synderligt billige for lignende afgange, MEN! Jeg kiggede for en god uges tid siden og der så priserne helt anderledes ud.

Jeg kender ikke den præcise pris for flybilletterne for min far og søster da det hele har været booket samlet, men priserne har lagt mellem 2500 og 3000 kroner tur/retur for dem begge. Da jeg kiggede på hjemmesiden så jeg på priserne for lignende afgange: Det vil sige uden stop, fra samme sted og med lignende passende tidspunkter - ikke mega tidligt og ikke mega sent og fandt en rejse der lignede deres utroligt meget med en pris på 1391 kroner. Vil man bare rejse billigt, er ligeglad med stop og tidspunkt, kunne dette dog også gøres meget billigere - det vil sige, benytter man denne hjemmeside til at booke sine flybilletter kunne man i dette tilfælde have sparet lige over eller lige under 50 % cirka og det er da bestemt værd at tage med, for det er flere penge til shopping!

Jeg elsker London og vil gerne snart afsted selv. Der er en hel del ting jeg gerne ville se og her er ikke kun tale om the basics som eksempelvis Big Ben samt Madama Tussauds selvom disse da uden tvivl også er på listen! Jeg ville opleve byen. Jeg ville shoppe - dette ville nok især gå ud over Primark samt Forbidden Planet megastore som de har derovre, men ville også elske at kunne gå på opdagelse i de mindre lokale butikker. Jeg ville se 'the tombs' - oversættelsen er nok gravkamre, men jeg synes det lyder mere mystisk og spændende på engelsk. Især ville jeg elske at tage til London måske op til Halloween eller jul - de pynter så smukt op til jul og der er nogle Halloween arrangementer der bestemt kunne lyde spændende også. Jeg ville opleve atmosfæren, generelt set bare nyde byen og gerne have et par dage til også bare at udforske på egen hånd. Ih hvor ville jeg gerne rejse og tjekker da helt sikkert billigeflybilletter ud når jeg kommer dertil!Ingen kommentarer:

Send en kommentar