søndag den 5. juni 2016

Charlie På Eventyr!

Charlie er en skøn kat! En speciel kat. Han kan åbne alle dørene i huset nu og det er inklusiv hoveddøren, så den skal nu også låses for at sikre vi bliver ved med at have kat. Han kan ikke lide det udenfor. Verden er lidt for stor for en lille kat, men nogle gange går der daredevil i ham og så kan man altså godt udforske lidt, især hvis man har sin mor med og selvom snoren er møgirriterende er den måske god nok til tider.

Igår var roommate og jeg ude at sidde på terrassen og drikke iskold verdi og spille kort, hvor Charlie flere gange prøvede at åbne den låste hoveddør for at komme ud til os, forbarmede vi os og tog ham ud i hans snor indtil terrassen ikke var spændende nok længere, for så kom han altså ind.

I dag var vi ude at gå tur. En pote udenfor ad gangen. Et lille skridt ad gangen og da terrassen og trappen var sikret mod farer løb han op til naboen hvor han altså ikke lige måtte komme ind selvom døren var åben, sure mor. Så ned og spise lidt græs. Alt gik egentligt godt, indtil der kom en fremmed mand gående (en af vores naboer) og så satte han i løb og da snoren stoppede ham miavede han. Tonse tonse. Jeg vil vææk! Op ad den her metaldims. Ups. Ned igen. IIIIIIND!

Han krydsede helt sikkert en hel del grænser på hans udforskende færd, men han behøver måske ikke at skulle ud igen lige foreløbigt!


4 kommentarer:

 1. Årh, hvor er han bare skøn! (:
  Jeg har forresten en giveaway kørende i øjeblikket, hvor du kan vinde et gavekort på 500kr til Stylepit, hvis det har interesse (:
  Camilla | http://cammi.dk

  SvarSlet
 2. Åh, hvor ser han bare sød ud :-)
  God dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet