tirsdag den 3. maj 2016

Update: Fremskridt På Vej?

Dagen igår og dagen i dag var jævnt spændende for mig. 

Igår var jeg på Kolding sygehus på mave- tarm afdelingen og inde ved en super flink læge. Han var desværre ikke magisk og kunne ikke fikse mig med det samme eller sige 'det er det her der er galt med dig', men vi har nu en handleplan og virker det ikke skal jeg ind igen. Jeg skal også aflevere en prøve på hospitalet i Odense der skal sendes til dem, men det er med henblik på hvis nu dette ikke virker, så er det rart at have noget at gå ud fra. Jeg skal stoppe med minipiller i 14 dage, virker det er det fedt og ellers skal jeg tage noget der hedder Husk i pulverform i 14 dage og så hedder det igen, virker det? Fedt! Ellers så skal jeg have noget mod for meget mavesyre - det har jeg fået før, men fik det skidt af dem og det var skidt på en måde der viser at min mave ikke kunne tåle det og ikke fordi det ikke virkede efter hensigten, så det vides ikke endnu. Hvis intet af dette virker skal jeg ind til opfølgning om 3 måneder, men er jeg rask så er det jo ikke et problem. Jeg skal også på psykiatrisk og høre om de måske tror jeg har stress, så det er fortsat en mulighed i hvert fald.

Ud over at der nu reelt bliver gjort en masse for at finde ud af hvad jeg fejler har jeg fået lejlighed! Vi står og skal være ude om halvanden måned cirka og netop 1 dag før vi skal være ude har jeg fået ny lejlighed, som jeg håber at kunne komme ud og se en af dagene og så skulle jeg gerne skrive under på lejekontrakt tirsdag. Kunne godt ønske det var tættere på universitet og arbejde, men da selve huslejen er under 1500 kroner, klarer jeg nok lige at bruge lidt ekstra penge på bus!

Der er nogle brikker der falder på plads for tiden og det er super rart.

Noget der gik knap så godt var min hårfarvning - det skulle have været lys brun og lyset får det til at se lidt lysere ud her, men i virkeligheden er det næsten sort. Håber det falmer lidt efter et par hårvaske! ;)

2 kommentarer:

  1. Tillykke med lejligheden!
    Håber de snart finder en løsning på dine helbredsproblemer :)

    SvarSlet