søndag den 22. maj 2016

Update Fra Jylland!

Jeg bliver stille når jeg er i Jylland, primært fordi jeg bare chiller og ikke laver så meget spændende og dermed er der ikke så meget at dele. Jeg ville dog lige give en update over de ting der er sket herovre:


  • Det er min fødselsdag i dag og jeg er officielt 22 år. Ligemeget hvor meget jeg bytter om på tallene vil jeg være 22.
  • Henfør ovenstående: Gaver! Det er altid awesome og de bliver selvfølgelig delt på et senere tidspunkt, har en masse til gode rundt omkring som udgangspunkt og der er en jeg tager til Skive for at bytte imorgen også.
  • Det startede før jeg kom til Jylland, men jeg er officielt i bedring og har nu klaret mig 8 dage uden opkastninger, hvilket er sindssygt fantastisk for en hvor det at kaste op var en del af hverdagen selvom det ikke burde være det.
  • Ovenstående er fantastisk, men jeg fik så fanget mig en slem forkølelse i stedet. Det er bare mit helbred i en nøddeskal.
  • Det ligger usandsynligt højt på listen over gode ting, men ok... Garfield gav mig en high five! Det var kært!
  • Min storebror og hans forlovede var på besøg til en dejlig frokost igår med grillet flæskesteg og det hele. Jeg ser dem ikke ret ofte fordi vi har travlt på forskellige tidspunkter, så det er skønt når det er!
  • Jeg har shoppet lidt.. Meget lidt, men med min fars kreditkort som betalingsmetode og det er altid lidt ekstra fedt selvom shopping altid er godt!
  • Vi har reddet Garfield fra slagsmål igår aftes og i dag kvitterede han med at grave huller i den nysåede græsplæne. Ikke 1, ikke 2, ikke 3, men hele 4 huller i hvad han mente var den største og bedste kattebakke nogensinde.
  • Jeg har formået at blanke min søster af ved at se sød ud og få en ekstra fødselsdagsgave i Kvickly. I hendes budget havde hun glemt hun havde købt koncertbillet og de koster alligevel også lidt, så hun troede hun havde en del flere penge end hun egentligt havde.
  • Vi har været i Aalborg min mor, søster og jeg og bruge en hel del penge da der blev kigget efter brudekjole til min mor, det blev købt og min søster har nu også styr på hendes outfit dertil. Jeg har lært at jeg føler mig utroligt dårligt tilpas i flotte kjoler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar