lørdag den 14. maj 2016

Ting Jeg Ikke Forstår #4

Synes det var ved at være tid til et af disse indlæg igen, so here it goes

  1.  Folk der deler deres ’butik’ gennem Tradono i salgsgrupper på Facebook for eksempelvis Odense selvom de er fra København, Aalborg eller Aarhus. Det er IKKE meningen med grupperne.
  2. Hvordan nogle i Odense C kan tro det er okay at starte abnormt højt musik efter midnat en onsdag aften for åbne vinduer. Vi havde også åbne vinduer for at kunne sove og hele bygningen rystede næsten. Tag da hensyn.
  3.       Windows 10. Jeg har opdateret og det er vist ikke videre succesfuldt heller, men det irriterer mig grænseløst.
  4. Hvordan jeg kan få vabler af ALT. Nogle kan gå i hvad som helst, men i nogle tilfælde er det også bare lige meget hvor tykke mine strømper er. Nu har jeg et par vabler fordi jeg sagtens kunne gå uden strømper i mine Nike Free. Jeg tog fejl. Sandaler og strømper er også bare et no go, hvilket betyder jeg ingen sandaler har da alle har givet mig blødende fødder efter mindre end en time.
  5. Hvorfor bingewatching af diverse serier ikke på en eller anden måde kan forvandles til en karriere af en art. Jeg ville være perfekt til ethvert job hvor jeg kunne bingewatche diverse serier!
  6. Hvordan man kan tilføje 2 film til kurven oveni den DVD-boks man gerne vil have og dermed betale 1 krone mindre end for selve serien – ikke at jeg klager!
  7. Hvorfor det altid er de gifs der omhandler at spise, være doven eller prokrastinere man bedst kan relatere til. Jeg ved jeg ikke er den eneste, jeg kan se det på Facebook! ;)
  8. Katte og røde prikker. Den der laserpen kan da få enhver kat til at gå bananas. The red dot must die!
  9. Hvorfor det er de mest hjernedøde spil der er de bedste, der er en grund til Farmville og Candy Crush Saga er blevet så populære!
  10. Kvantemekanik – min kærestes tilføjelse. Det er sandt nok, men tvivler altså også på at jeg er alene om det!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar