torsdag den 5. maj 2016

Når Mor Er Det Bedste..

Crazy cat lady omdømmet er noget der skal plejes til tider og det bliver blandt andet gjort med dette indlæg.

Jeg har ikke en baby, men jeg har en lille Charlie og forskellen er måske i virkeligheden ikke så stor? Jeg ser mig selv som hans mor og det tror jeg i princippet også han gør og nogle gange er det bedste i verden altså bare ens mor.

Han har været lidt pjevset de sidste par dage, så hvor finder man medlidenhed? Ved mor. Han har ikke forladt min side og har 'hjulpet' med alt - han er ikke god til at hjælpe med noget, men da jeg lavede miniperler... Det var han da helt forfærdelig til altså! De dage hvor jeg bare er det bedste i verden og der helst ikke er andet der dur bliver vi dog knap så ofte uvenner, for får han den opmærksomhed han vil have som jeg har tendens til at give ham slipper jeg også for han laver alt for mange ulykker.

Han bliver ynkelig når nogle af os er væk. Så er badeværelset det bedste sted, hvorfor? Der ligger det tøj vi har brugt, men som vi sagtens kan bruge på gulvet igen. Det lugter af mor. Det lugter trygt. Her kan han godt lide at være som det kan ses på det første billede. Er der ikke noget tøj på gulvet er en lur i vasketøjskurven dog heller ikke noget at kimse af!

På det andet billede ser man Charlie ligge i min favn. Han havde været overmodig og en anelse klodset, så da han ville springe ned fra skabet cirka 2 meter oppe gik det galt og han væltede ind i et stoleben og videre ind i en kasse. Piv sagde det så. Han kiggede hen på mig og spænede direkte over efter medlidenhed og nus det stakkels lille pus. Mor gør jo alt bedre!


 Det tredje billede er fra igår hvor han hjalp med alt og ikke forlod min side, han kunne ikke ligge tættere på mig uden at kravle op i skødet på mig. Et vist stykke af hans krop hvilede på mit lår og han var godt tilpas. Det sidste billeder viser vist ret godt hvordan mor bare til tider er det bedste, det ligner jo han smiler mens han bliver nusset! Verdens mest kælne lille bæst. Det er godt man har sin Charlie når intet andet fungerer!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar