søndag den 29. maj 2016

Mystery Geek Boxes #1

Sååå... Jeg skrev på et tidspunkt jeg ikke længere ville købe mystery boxes fordi indholdet ofte var alt for skuffende, ikke? Ja, det overholdt jeg nok ikke helt. Zbox fra Zavvi holder tit tilbud på deres hvorfor jeg har købt nogle gennem tilbudene, problemet er bare det at jeg glemmer og opsige igen fordi man skal skrive ind til kundeservice og bla bla, så da jeg skulle have haft én måned fik jeg i tre. Nummer 2 måned var medvilje, temaet var Batman og det kunne de vel ikke fucke op? Jo, det kunne de. Hold nu op for en fesen kasse. Nå. Så ville jeg opsige, men det var for sent på måneden. Nu er det opsagt, men jeg vil nu vise de kasser frem jeg har modtaget i denne måned!

Den første er denne måneds Zbox med temaet Marvellous - Altså baseret på Marvel, og her er hvad jeg fik;


Denne måneds Zbox var virkeligt en fed undtagelse, for jeg plejer at blive utroligt skuffet når jeg åbner dem og var faktisk ret sur over jeg fik i denne måned da jeg jo slet ikke gad have den, men det ændrede sig heldigvis da jeg åbnede kassen og blev positivt overrasket.
For det første: En Funko Pop! Jeg er blevet skuffet før selvom der var en Funko Pop med, men det var fordi jeg havde den i forvejen og de har en tendens til at mase kasserne og det er ret ufedt, men den her er perfekt og Crossbones var ikke i min samling! Nogle har fået Black Panther som jeg havde, så der var jeg heldig.
Bogen er super fed og ved ikke om jeg får den brugt, men fed er den i hvert fald. T-shirten er måske lidt i det mindste da det er kvindeversionen frem for mandeversionen, men i den kvindelige version af disse t-shirts er der ikke plads til boobs og dem har jeg, såååå. Den er ellers super fed! Disney Infinity figuren med Rocket Raccoon er dog sat til salg, for har ikke spillet og ser ingen grund til at have figuren så.

Den anden er denne måneds (tror jeg) Marvel Collector Corps box. Denne måneds tema var Captain America Civil War hvilket vist også er ret tydeligt og her er hvad jeg fik:


Det er SÅ fed en box og det er de generelt, men de er også noget dyrere end eksempelvis Zbox især på grund af portoen til Danmark, men jeg har nu valgt at jeg gerne vil abonnere på denne fremover, så jeg melder mig til så snart jeg skifter adresse. Det er altid noget jeg vil have da det er funkos, så.

Det jeg fik er som man kan se på billedet: Captain America og Iron Man 2-pack Funko Pop i kamppositioner. Jeg har fået en t-shirt der er utroligt krøllet på billedet fordi den allerede har været på og til vask. Man kan ænse en keychain og så er der et badge og en pin som er med hver måned i forskellige variationer. Denne måned er det Black Panther pin og et Crossbones badge. Der er også en exclusive Dorbz unmasked Iron Man figur som dog også er sat til salg da jeg ikke samler på Dorbz og mine Funkoer fylder vist nok i forvejen haha.

Super fede boxes, men holder mig altså til Collector Corps fra nu af!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar