lørdag den 28. maj 2016

Esprit Crushes!

"Esprit er et mærke der for mig udviser integritet og kvalitet" skrev jeg for lidt over 6 måneder siden og det er fortsat min opfattelse når det nu i dag igen skal handle om mærket Esprit.


Jeg googlede mærket som part af noget research og fandt en artikel omkring deres 'boom' på det skandinaviske marked. Artiklen inkluderede nogle mildest talt ret imponerende tal for indtjeningen, men jeg kan godt forstå det. Deres tøj er af en vis kvalitet så det ødelægges ikke første gang man tager det på, desuden er det heller ikke åndssvagt dyrt og der er nogle super flotte styles at komme efter. Engang troede jeg faktisk Esprit var et af de mærker man ikke havde råd til, hvilket viste sig slet ikke at være tilfældet overhovedet.

Jeg har igen været inde på Esprit.dk og finde nogle styles frem i forskellige kategorier jeg godt kunne lide. Det hele er meget sommerligt, blazeren ligger måske lige på grænsen, men jeg syntes den var SÅ fed! Derfor også kun tilbage i størrelse 36 og det er jo typisk ;)

Maxikjoler er et must til sommeren og jeg synes selv jeg fandt et pragteksemplar. Små ærmer og den sidder flot løst og den snor i midten gør eksempelvis tit noget godt for ens figur for lige at fremhæve taljen hvis man eksempelvis har de flotte brede kvindelige hofter.

De havde også en masse træningstøj og havde jeg kunnet være i deres sports BH'er var der klart nogle flotte og desuden ikke særligt dyre varianter. Jeg fandt trøjen ude til højre som jeg ville elske at have på til træning. Jeg har noget lignende og elsker at det sidder lidt løst så jeg også føler mig godt tilpas når jeg træner for det er essentielt. Bukserne er igen noget jeg ville føle mig godt tilpas i. Det er måske ikke tilfældet med skoene, jeg har det ualmindeligt svært med hæle og er da heller ikke god til at gå med ur, men man kan jo drømme lidt om de fantastiske styles!

Ps. De har endda tapet! Synes det var lidt sejt, hvis ikke jeg boede i lejlighed og selvfølgelig ikke måtte sætte tapet op selv, men skulle holde mig til de kedelige hvide vægge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar