torsdag den 12. maj 2016

Ebay Pause - Men Man Kan Vel Stadig Kigge?

Jeg skal have en eBay pause for jeg står jo og skal flytte snart og leveringstiden varierer jo meget og da jeg ikke vil risikere at der er en masse ting der ikke kommer fordi det ikke bliver videresendt til adressen skal jeg holde en pause - men det betyder heldigvis ikke at man ikke kan kigge!

Af de 10 nedenstående ting har jeg købt 3, for pausen startede altså først igår!

Pudebetrækket skulle gerne snart komme og det samme med sandalerne (som jeg er helt forelskede i og virkeligt håber sidder ordentligt og at jeg kan gå i) og coveret med de tre små katte kom så allerede i dag og det er altså super fint!

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her

Så jeg har masser her jeg kan bestille. Eksempelvis tror jeg ikke jeg kan blive ved med at undvære sloth klistermærket, men det er dyrt for et klistermærke, den er bare fed! Jeg overvejer også en af plakaterne og bliver nok nødt til at klikke begge de tilbageværende covers hjem ;)

Hvad synes I om tingene? Jeg skal nok vende stærkt tilbage når jeg flytter, så skal der sikkert også nogle ekstra indretningsting til, så har I nogle gode fif eller erfaringer med nogle ting derinde der måske kunne være perfekt for en der skal have ny lejlighed, så gå endelig amok i kommentarfeltet!

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar