mandag den 16. maj 2016

DIY: Perlekunst!

Jeg er ret glad for mini perler og laver lidt af det pt, blandt andet de to nedenstående kunstværker. De er sat i svæverammer der måler 20x30 centimeter og jeg glæder mig altså ret meget til, at de skal op og hænge i den nye lejlighed!

Jeg kan godt lide at lave perler, men det er bestemt ikke nemt at lave miniperler og nedenstående figurer har i hvert fald taget en 4-5 timer per styk hvor pegasus figuren indeholder over 2000 hvide perler så vidt jeg kunne se ud fra indhug i lageret under processen.

Mønstrene er fundet gennem en Facebook side for perle entusiaster hvor Anja Takacs (hvis blog med mønstre kan findes her) ligger mønstre op fra tid til anden og de bliver brugt flittigt, blandt andet af mig også!

I believe in giving credit where credit is due, så hvis I ønsker at lave lignende perleværker kan I finde mønstrene på bloggen gennem linket under fanen 'perlerier'. Desuden læste jeg lige på hendes blog at hun er blevet headhuntet er et forlag og skal udgive en bog med hendes perlemønstre. Det er da monster fedt! Fedt at hun kan komme frem i verden på den måde, en bog jeg klart vil overveje at købe også hvis hobbyen hænger ved!


2 kommentarer: