søndag den 8. maj 2016

DIY: Clutch Med Sløjfe!

Jeg er ret kreativ for tiden og det er faktisk rart. Det betyder jeg har lidt overskud igen, men på den anden side så laver jeg jo heller ikke ret meget ud over det jeg gør herhjemme. Jeg har to timer den 26 Maj og så har jeg eksamen 27 Juni og det er det. Det er ikke fordi uni er videre stressende for mig for tiden.

Det jeg ville vise frem i dag var en clutch jeg har syet ud fra et mønster jeg fandt gennem pinterest her. Pinterest er bare genialt til kreativ inspiration altså!

Der er nogle små fejl hist og her, men den er hjemmelavet og det er jo det fede i det. Originalen er gul, her har jeg brugt noget mindre groft stof både til foret og til det ydre. Stoffet gav jeg dog kun 14 kroner for da det var en rest og synes det ville være perfekt til... Noget. Jeg har haft det liggende i omkring 2 år efterhånden, men har ikke en symaskine, så tog det hele én ting ad gangen. Selve clutchen er lidt 'flandret' da det er noget knap så groft stof, men jeg er nu ret glad for den alligevel. Lynlåsen passer perfekt og det der tartan mønster er bare perfekt!

Man kan ikke være god til alt. Jeg er ikke god til at sy, men alligevel fik jeg lavet denne og synes faktisk den er skøn og det gør det jo bare endnu federe at man har lavet det selv!Ingen kommentarer:

Send en kommentar