søndag den 1. maj 2016

Det Med Hemmeligheder.

Jeg kan være god til at holde på hemmeligheder, det kan jeg. Men jeg kan også være god til ikke at gøre det, men det er primært mine egne hemmeligheder jeg afslører og ikke andres.

Jeg elsker at give gaver og jeg mener virkeligt ELSKER det, men når man så har fået den perfekte idé til en gave kan det altså være svært at vente til den rent faktisk skal gives. Normalt fortæller jeg alle andre jeg kan komme i tanke om gaven end den person der skal modtage den, men den holder ikke helt altid.

På søndag er det mors dag og min mor skulle have en gave. En gave hun selv havde overvejet at købe, så for hun ikke gjorde det måtte jeg så også afsløre min plan. Hun skal også bruge gaven lørdag og jeg er ikke hjemme på mors dag alligevel, så derfor havde jeg det ikke så slemt med at afsløre gaven. Jeg er bare dårlig til hemmeligheder når jeg synes det er helt fantastisk det jeg er kommet på.

Min mor er forlovet og skal giftes til august. Frem for en forlovelsesring som min mor ikke kunne gå med, fik hun nogle forlovelsesøreringe af hendes kæreste, nogle blå dråbe øreringe fra Pandora, derfor købte jeg en halskæde der passer nogenlunde til, den er lidt mørkere end øreringene, men farven ligger mellem øreringenes farve og farve på kjolen hun skal have på til en venindes bryllup lørdag. Synes gaven er perfekt, det er ægte sølv og købt gennem amioamio, så det er bare perfekt!


2 kommentarer:

  1. Ja primært dine egne, dernæst mine din bums kh søs

    SvarSlet
    Svar
    1. Løber man tør for hemmeligheder må man vel låne af nogle andre?

      Slet