søndag den 1. maj 2016

Captain America: Civil War!

Lidt stille blev jeg, men tingene står også ret stille pt. I næste uge skulle der gerne blive lidt mere at skrive om da jeg imorgen skal på Kolding sygehus, torsdag er der kreativ dag og søndag er der loppemarked på Dronningensgade i Odense Centrum. Det bliver lidt fedt og hvis jeg er heldig får jeg mandag eller tirsdag at vide at jeg har fået lejlighed, så det krydser jeg bestemt også fingre for!

Det mest spændende jeg har lavet her på det seneste fandt nemlig sted igår hvor jeg var ude at se den nye Captain America film sammen med min lillesøster og min far hvorefter vi besøgte Khawand pizzaria i Viborg som bestemt er et af de bedre pizzariaer. Der er så mange valgmuligheder efterhånden, men synes der er ret langt mellem dem der rent faktisk er gode.

Den nye film til gengæld, den er super fed! Jeg synes man kommer igennem hele følelses registeret, for der er virkeligt også nogle triste sekvenser med i filmen, men der bliver da bestemt ikke sparet på kampscenerne og det at man har taget for eksempel Ant-Man og Spiderman ind over, det giver et super fedt twist til filmen, det skal der slet ikke være tvivl om.

Skal man vælge side i denne film vil jeg sige at jeg må være på Captain Americas side frem for Iron Man, som jeg ellers normalt ville foretrække. Det er svært fordi alle parter tror jo de gør det rigtige, men alle kan ikke gøre det rigtige, nogle tager altid fejl og det er bare til tider meget svært at erkende og det er ligemeget hvem man er. På det punkt er superheltene i filmen utroligt menneskelige og det er perfekt.

Skulle filmen have karakter blev det også klart 5 ud af 5 mulige stjerner den skulle have tildelt, men den er bestemt også anmelderrost hvilket jeg godt kan forstå. Fantastisk film!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar