onsdag den 11. maj 2016

7 Ting Jeg Elsker Ved Sommeren!

I princippet er det vel fortsat kun forår ifølge kalenderen, men det er Danmark så når temperaturen rent faktisk runder de 20 grader så er det altså sommer! Jeg elsker sommer. Det er smukt. Det er rart. Det er varmt. Næsten for varmt, for os danskere er jo ikke vant til det! ;)

Jeg elsker ting ved sommeren, blandt andet:

  1. Duften af nyklippet græs. Det kommer uden tvivl tilbage fra barndommen hvor min familie fra jeg var 4 til 13 år boede ude i en lille landsby med en gigantisk have. På en god dag når min far skulle slå græs løb vi væk fra ham fordi vi legede græsslåmaskinen var et monster der jagtede os. Børn, ikke?
  2. Varmen konsekvent og de kølige briser der hører med.
  3. Is! Nu er det pludselig ikke sært at spise is hele tiden længere, for vejret er til det og jeg har valgt at udnytte det fuldt ud og har fyldt fryseren med sun lolly is!
  4. De lyse nætter. Jeg går ikke ligefrem tidligt i seng og står bestemt heller ikke tidligt op, så det er virkeligt rart at jeg alligevel kan nå at se solen.
  5. Løst sommertøj! Føler mig så dejligt godt tilpas i mine shorts og korte kjoler. Det skal gerne sidde løst fordi det er en del af oplevelsen.
  6. Idyllen. Synes det er så helt igennem fredfyldt det hele. Elsker at cykle rundt i vejret, se og lugte blomsterne. Selvom man bor i en stor by kan man nemt opleve idyllen.
  7. Danske friske råvarer - eksempelvis jordbær. Danske jordbær, agurker, ærter og den slags er bare bedre end det udenlandske, dog er det vist ikke helt kommet frem endnu.

Alt er ikke fryd og gammen. Nedenfor ses det eksempelvis hvordan jeg fik Charlie i snor for han skulle da også med ud og nyde det fantastiske vejr. Paniiiiik! Vi nåede et stykke væk ned til et græsareal og så blev verden bare for stor. Så han skulle op og hen og væk og hjem! Jeg fik landet mig nogle ret så dybe rifter og åbner jeg døren pt spæner Charlie ned i den anden ende af stuen for det skal han bestemt ikke nyde noget af...

Igår var jeg også på arbejde og troede bestemt ikke vi måtte have shorts på. Det måtte vi, så det havde alle andre på. Ih hvor var det varmt! Men jeg er nu stadig overordnet set fan!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar