søndag den 3. april 2016

Status #1

Min hverdag er ikke ligefrem det mest spændende for tiden, så derfor bliver jeg også lidt stille, hvilket jeg selvfølgelig håber snart at kunne ændre på. Derfor har jeg besluttet mig på lige at gøre status på hvad der er sket på det seneste, diverse mærkelige ting ligeledes. Ting der måske intet fylder for andre mennesker kan godt gå hen og fylde en del i min hverdag jo! Det bliver en lidt random rækkefølge, men håber I kan følge med!


 1. Min søster har diagnosticeret mig, hvilket også er skrevet på Facebook. Det jeg i virkeligheden fejler er, at jeg har en Gandalf nede i min mave der råber efter al maden "YOU SHALL NOT PASS!" hvorfor det derfor kommer op igen. Hvordan får man fjernet en Gandalf?
 2. Jeg har været hjemme på ferie henover påsken hvor der også var æggejagt hvilket altså er lidt hyggeligt og så er det ligemeget hvor gammel man er.
 3. Hele vejen hjem fra Jylland med 3,5 timer i tog miavede Charlie uafbrudt og det var SÅ pinligt. Havde bare lyst til at kravle ned i et hul og gemme mig, men det stoppede bestemt ikke Charlie.
 4. Jeg er blevet videresendt til mave- tarmafdelingen igen, dog uden at vide hvad jeg skal denne gang, og har endnu ikke hørt fra dem, hvilket jeg håber at gøre her mandag eller tirsdag.
 5. Lægen har ydermere endelig taget affære og givet mig en sygemelding til studiet. Jeg ved ikke helt hvor jeg står lige nu med henblik på det og om jeg også skal sygemeldes fra mit arbejde som jeg ellers er glad for samtidig, men i hvert fald er det en byrde der er blevet løftet. Jeg skal snakke med studievejlederen om det i morgen formiddag.
 6. Min roommate og jeg har opsagt vores lejlighed da hun skal flytte hjem til Jylland og så skal jeg flytte for mig selv. Jeg er begyndt at få tilbudt nogle og får svar på de to jeg har sagt ja til henholdsvis tirsdag og onsdag. Jeg var nummer 8 og nummer 5 på listen, så kryds lige fingre for mig? Især den jeg er nummer 5 til kunne jeg håbe lidt på. Den er ikke så stor, men utroligt billig, ligger tæt på de ting der for mig er vigtige og dyr er tilladt. HÅBER!
 7. Jeg har fået købt en kæmpe stol og et spisebord til den nye lejlighed - på trods af jeg ikke ved hvor det er eller hvordan den kommer til at se ud, men jeg vil have et hyggehjørne og jeg skal have et bord jo.
 8. Jeg er blevet foreslået at lave et kvalme/opkast skema samt et humør skema. Så nærmest en lille dagbog over hvad jeg laver i løbet af dagen, hvornår jeg spiser, hvornår jeg kaster op og så videre. Det er faktisk jævnt deprimerende at se på. Humøret angiver jeg med en smiley.
 9. Har tiltagende hovedpine og mavepine hele tiden, så selvom én byrde er blevet løftet med sygemeldingen kæmper jeg stadig og sover desuden ret dårligt. Min kæreste kan knap nok røre mig ellers, for har det skidt og har ondt og udover det føler jeg mig sådan set jævnt ulækker når jeg kaster op hele tiden.
 10. En god nyhed er, at der er åbnet en ny slikbutik i Odense hvilket også betyder åbningstilbud hvor vi gav 4,95 kroner per 100 gram slik. Yum! Hvis det skal op igen skal hvad end jeg spiser jo smage godt første gang ;)
 11. Lige da vi kom gående hjem fra besøget ved slikbutikken holdt postbuddet og var ved at skrive en seddel om en pakke der skulle hentes på posthuset - Jeg var ret glad for timingen, for jeg spurgte om det tilfældigvis var til os (det var en af de æsker mine funkoer normalt kommer i) og dermed sparede jeg lige en tur på posthuset.
 12. Det var nu rart nok, sidst jeg var på posthuset fik jeg nemlig fremprovokeret et astmaanfald på vejen hjem så jeg hev efter vejret til jeg nåede hjem til anfaldsmedicinen og efter arbejde om aftenen væltede jeg så på min cykel da styret sad løst, AV!
 13. Jeg har heldigvis været lidt ude på det seneste, hvilket betød at på vejen hjem igår fik vi spottet et egern der uden tvivl også lige så os an og i dag da jeg skulle ned med et par kuverter i den nærmeste postkasse spankulerede et rådyr over vejen og cykelstien. Jeg cyklede mod den, hvilket bare fik den til at stoppe op og stirre lidt på mig. Nogle gange er det ikke til at fatte jeg bor i en storby som Odense.
 14. Tror ikke der er sket meget mere, for som sagt er det hele meget stille og roligt. I aften skal roomie og jeg på Burger King da der endte nogle ret fristende kuponer i vores postkasse.

Jeg håber I har det godt og fortsat følger lidt med, selvom der er stille det meste af tiden!


2 kommentarer:

 1. Det lyder da bestemt ikke sjovt med dit helbred. Håber de finder ud af hvad der er galt. Rigtig god bedring ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Ja, det er virkeligt træls. :(

   Slet