onsdag den 13. april 2016

Nuttet Monster I Mini Størrelse!

Charlie er et monster, der er bare ingen tvivl. Et lille pjusket pelset monster der elsker opmærksomheder, nus og godbidder og hvis man ikke får den påkrævede mængde opmærksomhed, så må man jo kæmpe for sagen. Jeg kan ikke selv tage credit for billederne nedenfor, da det er min roommate Lonnie der har taget dem, men ihhh hvor var det en herlig bunke billeder at kunne stå op til for han er nu altså kær og ydermere utroligt viljestærk når først han sætter sig noget for og her var målet altså klart: opmærksomhed - gerne inkluderet nus og godbidder!

"Mor? Moaaar?"


Hun bemærker mig jo ikke. Prøver lige fra en anden vinkel.
"Moaaaaar?"


"Kuk kuk Mor! Jeg er heromme! Mig i computeren er ikke vigtig"


"Giv mig opmærksomhed moar. Se mig. NU! Ellers æder jeg den her dumme computer, SÅ kan du nok bemærke mig, hva'?"


"Hallo... Prøv lige at se hvor sød jeg er. Hvordan kan du ikke ville bruge heeeele formiddagen på at nusse mig, hva'?"


Ihærdig er han i hvert fald og elsker hvordan man kan se hun har lavet et opslag om ham på Facebook, hvor han bare tonser videre, for det var bare ikke godt nok altså.

Det bliver hårdt at tilbringe nogle dage i Jylland uden ham, for lige så belastende han er, lige så sød kan han være. Han bringer bare en del glæde i hverdagen. Som her den anden dag hvor han lagde i sofaen en halv meter fra mig og sov. Så vågnede han og helt groggy kiggede over på mig, stod op og lagde sig hen nærmest helt oveni mig for det var bare hyggeligere. Det er så kært når han gør den slags. Det med at åbne døre er ikke nuttet længere, da det er HELE tiden. Han kan ikke lide at være alene og lukkede døre er konsekvent forbudt. Pokkers til kat! xD

2 kommentarer:

  1. Åh hvor er han skøn! Elsker når katte bare kræver opmærksomhed og de skal nok få det i sidste ende :P

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ved faktisk ikke om det virkede i sidste ende, min roommate er jævnt mere hardcore på det punkt end mig der bare smelter indeni med det samme. Før dette slide af billeder havde hun vist også nusset ham til hun selv havde krampe i hånden og var helt pelset til, men det var bare ikke godt nok :P

      Slet