torsdag den 21. april 2016

New In - I'm In Love!

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg ikke ligefrem er en mode-guru eller noget. Jeg køber det jeg synes er pænt, fedt eller det jeg personlig kalder 'grim-fed' - når noget er så grimt at det simpelthen bare bliver fedt. Det er en svær grænse at finde haha.

På et tidspunkt havde vi en accessorize på Odense Banegård, det har vi ikke længere - heldigvis for min pengepung, men oftest lagde priserne heldigvis i den ret gode ende så jeg alligevel endte med at blive lidt nærig. Dog sendte min roommate mig et link til hjemmesiden på et tidspunkt og så endte jeg altså op med at bestille nedenstående taske, som jeg bare synes er helt igennem fantastisk!

Jeg gav £18 og ikke de £35 man muligvis kan ane på prisskiltet, hvorfor det også er godt vi ikke har en butik i byen længere, for skal ikke kunne love jeg ikke kunne have fundet på at betale fuld pris for skønheden. Jeg er helt forelsket i tasken! Ved ikke liiiige hvor ofte jeg får den brugt, for den er jo ikke alt for stor, men til en ose dag i Odense Centrum eller i Rosengårdscentret er den da perfekt! <3

Man åbner den i toppen som man kan se på næste billede og ud over det er den fyldt med detaljer og det er bare SÅ fedt! Porto fra hjemmesiden ligger på £3.95 hvilket langt fra er slemt og da min roommate alligevel skulle bestille nok verdens skønneste pung kunne vi jo splejse der også, så det var jo perfekt!Da der var udsalg endte jeg op med lige at købe en smule ekstra også. Den søde lille pung primært til mønter med en ugle fordi den var helt utroligt fin og derudover fandt jeg lige to par nuttede strømper til £1.75 per par. Jeg lever jo lidt efter at livet er for kort til kedelige strømper, så de her var bare perfekt!

Synes selv det var nogle ret gode køb, hvad med jer? :D4 kommentarer:

 1. Monster sokker! :D og den phone box er i den forkerte farve >:(

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde telefonboksen været blå havde det uden tvivl været jævnt meget federe haha!

   Slet
 2. Må indrømme at tasken er lidt nice, men havde været bedre i blå :-P strømperne er jeg ikke meget for, hader alm strømper, knæstrømper er sagen :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke holde knæstrømper ud, så skal have alm strømper eller ankelstrømper, så der er jeg vist modsætningen, men ville virkeligt også ønske den havde været blå, men da jeg er ejer af en tardis rygsæk går det jo nok ;)

   Slet