torsdag den 7. april 2016

New In: Funko Pops #10

Min funko pop samling vokser rigtigt meget for tiden og kan slet ikke følge med længere, allerede i dag er der kommet 4 der dog er sendt til posthuset. Jeg gjorde den store fejl at blive medlem af en gruppe på Facebook for folk der samlede på Funko Pops og der var en der solgte en stak hvor ad jeg gerne ville have 4, så nu venter jeg bare på jeg får tid til at tage på posthuset for overskuddet var der på ingen måde i dag.

Jeg ville dog bruge dette indlæg til at vise nogle af mine nyere figurer frem, for de er nyere, men ikke helt nye eftersom der kommer flere og flere tid hele tiden, men her er altså Phoebe, Rachel og Monica fra Friends. Det er sjovt, for Phoebe var nok den vigtigste for mig at få da hun bare er en herlig karakter, men det var hende jeg fik sidst - de er dog alle sammen perfekte!Jeg synes de er herlige og Friends er den første serie jeg nogensinde har set fra ende til anden. Da jeg var mindre var der altid seriezonen på TV 2 fra 12-18 så når jeg kom hjem fra skole var jeg bare klistret til skærmen og der var også 2 afsnit dagligt, det var voldsomt vanedannende!

Jeg ville kun have købt 3 pops i denne måned - det var mit mål, men så dukkede opslaget i gruppen op og nu har jeg så samlet købt 12 i stedet... Ups? Den ene er dog en nøglering til en halskæde og tre af dem er en collectors boks med pocket pops, hvilket kostede mindre end én af de normale i Gamestop da den var sat ned, så de tæller vel ikke helt?

Jeg har et problem..... Men jeg elsker det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar