søndag den 17. april 2016

New Apartment, New Me?

Jeg glæder mig lidt til at flytte og det skal der slet ikke lægges låg på. Egentlig er jeg glad nok for min nuværende lejlighed, for selvom den er dyr er den lækker og i et roligt område hvilket jeg sætter stor pris på, men nu hvor den er opsagt og det hele føles det mere som et midlertidigt hjem end et egentligt hjem og derfor glæder jeg mig til at få et egentligt hjem igen.

Jeg har store planer om nye ting der gerne skal passes ind i den nye lejlighed og det er da også godt nok, men for at gøre plads til det nye skal man jo af med en del af det gamle og jeg er da også begyndt med at sortere.

Der er så det der med, at som min søster og jeg siger, så har jeg et 'sentimental prut'-gen. Det betyder primært at jeg gemmer en masse mærkelige og måske ligegyldige ting og er ikke helt så god til det der med at smide ud. Store dele er jo også for godt til at smide ud, ikke? Salg på nettet går dog utroligt langsomt og er bøvlet, så løsningen på mit problem er: Loppemarked!

Faldt over en begivenhed på Facebook med et loppemarked i Dronningensgade i Odense C, hvor jeg har booket en stand. Det er gratis hvilket er fedt, for så kan pengene man betaler for bod gå til leje af bil så man kan fragte diverse. Jeg har en masse ting der skal sælges og ydermere vil jeg prøve at se om jeg kan gravere nogle glas sammen med min veninde som måske også kan sælges.

Nu har jeg indstillet mig på det og elsker idéen. De der noget dyrere ting kommer altså ikke med på loppemarked, for vil man ikke sælge det til en yderst favorabel pris ender man jo bare med at bære det hjem igen og har et par ting hvor jeg altså ikke vil gå særligt meget på kompromis med prisen hvorfor jeg væbner mig med tålmodighed på nettet og ser om ikke jeg kan få den pris jeg vil have eller noget der ligger utroligt tæt på, for ellers er de nogle af de ting der bliver.

Jeg er ikke hjemme pt, men glæder mig til at kunne organisere en del, pakke det tøj der skal med ned i en sæk og diverse andre ting ned i nogle flyttekasser så jeg er klar når dagen oprinder. Det er den 8. Maj, så hvis nogle af jer bor i Odense så kan det da klart anbefales! Sko og tøj samt smykker bliver nok mit primære fokus og at det er så centralt håber jeg kan tiltrække et stort publikum. Jeg glæder mig! Har ikke haft en stand på et loppemarked siden jeg var 14 og der elskede jeg det, så det har bare at blive godt nu hvor det bliver med en god veninde samt kæreste!

Åbner op for et nyt kapitel i mit liv.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar