torsdag den 14. april 2016

Når Verden Er En Bums - Er eBay Din Helt!

I stedet for at kalde dette indlæg for eBay lately som de andre, besluttede jeg mig for et lidt mere opfindsomt navn. I dag er verden en bums og jeg er gået shop amok på eBay af selv samme grund, det gør verden til en endnu større bums at det så også skal være dyrt. Jøsses altså! Der er et par gengangere, denne gang med feedback!

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her

Ærligt og redeligt så ved jeg ikke hvilken farve øreringene kommer i, for det er på et sprog jeg ikke forstår, men håber på sølv haha. Ringene fås i flere forskellige varianter, ovenstående pakke er min yndlings, men jeg har købt dem der hedder nummer 1, 4 og 7 på annoncen alle i sølv. Graveringspennen er modtaget, har bestilt fra anden sælger før hvor den der kom ikke virkede. Denne virker perfekt hvorfor jeg bestilte tre til. Spidserne er til min minisliber og håber de virker. Halskæden vist er den kemiske struktur af serotonin, men har også bestilt dopamin. ELSKER DEM!

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her

De første to ovenfor er gengangere. Leggings er solgt videre da L/XL svarede til M/L, men ellers var det lækker kvalitet og godt med stræk, men det duede bare ikke og ville aldrig gå med dem, men det var også et sats fra starten af! Skjorten er også modtaget, passer fin i størrelse, tyk kvalitet og ellers super fed!

Nummer 3 og 4 er der ingen kommentarer til, men jeg elsker dem og glæder mig til de modtages! Kjolen er modtaget og passer fint i størrelse, lækker tyk kvalitet og den falder pænt. Jeg er forelsket!

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her

Det her er primært indretning - knagerne er SÅ fede. Så dem ved Bed, bath and beyond for år tilbage og fandt dem nu på en hjemmeside hvor de faktisk kunne bestilles hjem. Krogene har jeg haft købt før, de er vildt effektive, så de skal selvfølgelig bruges i den nye lejlighed også (håber da jeg finder noget nu hvor jeg køber så mange ting dertil). Og midlertidige tatoveringer magen til noget ala det man gerne vil have lavet, hvor smart er det ikke lige?!

Jeg har købt lidt meget og jeg ved det godt, men jeg bliver jo også så glad når der ligger noget i postkassen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar