onsdag den 27. april 2016

Når Mandag Varer Ved..

I dag fortæller mobilen og kalenderen mig, at det er onsdag, men her er det endnu mandag og jeg er ikke kommet videre derfra. Er der noget der kan gå galt? Jamen så skal det da nok det!

Jeg vil faktisk sige mandag var den mindst mandags-agtige dag der har været denne uge indtil videre. Mandag var jeg ved læge og få tappet blod (blodprøve forstås, med den mængde medicin jeg tager kan jeg nemlig ikke være bloddonor) for derefter  at blive kaldt på arbejde. Jeg har fået at vide jeg gerne skulle være lidt hurtigere, så startede ud i alt for højt et gear og gik næsten helt kold efter 2 timer, det er lidt ærgerligt når der er tre timer tilbage af vagten. Jeg begyndte så også at få det værre og værre så derfra gik det ned ad bakke. Sov med strømper, bukser, t-shirt og sweatshirt under to dyner og havde svært ved at falde i søvn fordi jeg frøs. Hurra for høj feber da!

Den værste kaos dag var da så igår, men dagen i dag er også først lige begyndt. Igår trak det ud i laboratoriet, intet mindre end 5 kvarter, hvilket betød jeg skulle vinke farvel til min lur, for skulle pakke og det var meningen jeg ville gå på arbejde frem for at cykle så jeg kunne tage bussen direkte hen til kæresten - det blev ikke. Havde glemt en monster opvask og det var dråben, så brugte 20 minutter på at græde fuldstændig hysterisk. Sygdommen tærer så meget på mig efterhånden, at intet vil hænge sammen. Jeg endte med at indhente lidt tid og da det blev cykel frem for gåben fik jeg sovet 50 minutter. Ikke fordi dagen hang sammen af den grund og kunne noget gå galt på arbejdet gjorde det det også, men det var bare en typisk mandag - om tirsdagen altså.

Igen føles det som mandag morgen. Kom ud af døren i tide, men toget var forsinket. Her sidder jeg så nu, i toget. Med en hel folkeskoleklasse der skal på lejr for her har jeg nu altså betalt for en plads reservation. Snart rammer vi Fredericia, så der er langt til Skanderborg hvor alle de larmende børn skal af. Kan denne mandag ikke snart få en ende?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar