fredag den 8. april 2016

I Made This - Cyberman Glas!

Tilbage i september efter introduktion fra en veninde begyndte jeg at gravere på glas og for at være helt ærlig blev jeg ret hooked og det var også derfor muligt at lave nogle personlige julegave uden at skulle punge for meget ud - maskinen er klart det dyreste til 150.- men den går ikke lige sådan i stykker, dog er det et problem at spidserne bliver slidt ret hurtigt.

Til jul lavede jeg en due og et træ til min mor og hendes kæreste på et glas. Min søster fik et glas med symbolet fra Big Bang Theory og hendes navn nedenunder. Min storebror fik elder scrolls dragen mens hans kæreste gik K-9. Kæresten fik noget Doctor Who inspireret. Min roommate fik et glas med en alien og teksten I want to believe og de sidste to glas gik til min far hvor der var graveret en kat der repræsenterede Charlie og en løbesko. Alle sammen personlige gaver og de skulle vises, for selvom jeg ikke har billeder af dem synes jeg nogle af dem var jævnt mere vellykkede end nedenstående.

Det er faktisk det første glas jeg bare har lavet fordi jeg havde lyst til det og det første glas der derfor er til mig selv. Det er Doctor Who inspireret, for jeg er og vil altid være en nørd. Det er en cyberman, en af de værste ting der findes i Doctor Who universet sammen med Daleks, men yderst fascinerende er de også og utroligt vigtige for serien samt historien og dermed synes jeg faktisk de er ret seje!Ingen kommentarer:

Send en kommentar