fredag den 22. april 2016

Date Dag!

Selvom man er i et fast forhold er det vigtigt til tider at komme ud frem for bare at ligge foran fjerneren - når den ene part er syg konstant bliver det dog en smule sværere. Men i dag havde min kæreste og jeg en date dag eller hvad man nu ynder at kalde det, vi var i hvert fald ude!

Det var egentlig meget rart. Vi mødtes inde i byen og gik ned til The Master Grill der ligger inde i centrum hvor jeg havde købt en kupon til en burgermenu for to. Det er i en helt anden klasse end sådan noget som McDonald's og Burger King samt et hyggeligere sted, men burgerne var nu altså bare bedre sidst vi var der. Vi gik derfra kort før 14 og filmen startede klokken 15.30 så vi gik ned i Munkemosen for lige at sidde og nyde vejret lidt, som en hel del andre.

Det hele var ikke perfekt, det var det ikke, for min sygdom skulle selvfølgelig vise sit grimme ansigt, så før vi skulle i biografen måtte vi haste til kærestens lejlighed fordi jeg simpelthen bare havde det skidt og skulle kaste op... Liiiidt ufedt, men så var der da plads til popcorn?

Klokken 15.30 var vi så inde og se Batman vs Superman med popcorn og sodavand samt en lille smule slik. Filmen var da ret god, men indtil videre har jeg nu stadig lidt blandede følelser omkring den, især slutningen som dog var meget åben hvilket helt sikkert tyder på der kommer en efterfølger.

Men det var en hyggelig dag på trods af jeg fik det skidt halvvejs gennem, men er glad for jeg ligesom gjorde det og kom ud og nød det fantastiske vejr!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar