tirsdag den 19. april 2016

Bloggen I Google Søgninger.

Det er ikke fordi der er vildt mange google søgninger der fører folk til bloggen, den mest populære søgning der har ledt folk herind er faktisk 'randomdanishcitizen.blogspot.dk' som jo var der bloggen fandtes før jeg flyttede over på eget domæne - som i øvrigt netop er blevet fornyet, så kan findes her mindst et år endnu og sikkert også meget længere.

De fleste af søgningerne der har ledt hertil giver nogenlunde mening, en af de seneste er foreksempel 'Funko pop' og 'funko pop figurer' har vist også været der - totalt fair, dem skriver jeg jo en del om!

Ud over det har der været følgende søgninger, hvor af den sidste... Jamen i princippet passer det ret okay på mig, men kan ikke helt se jeg skulle have brugt det på min blog nogensinde haha!


  • 'unicorn+fabulous' som sikkert har haft noget at gøre med etsy-shoppen. Makes sense.
  • 'junque journals' - sådan en har jeg lavet så det giver igen mening.
  • '15 gode grunde til at have kat' - lyder nærmest som en der havde brug for hjælp til at overtale kæresten haha! Jeg lavede dog en med 10 gode grunde kun, men lidt tæller vel også!
  • 'køb af hønsehus i jylland' - lidt sær, men vi begyndte jo med at bygge et i sommerferien, sååååå!
  • 'it might look like I'm doing nothing but in my mind I am actually quite busy' - den er altså lidt sjov haha.

Det er ikke fordi der er mange der kan hives frem, men da de ikke er indenfor den sidste måned skal jeg se på trafikkilder over alle tidspunkter, så dem der kun har ført 1-2 herind kommer ikke frem på den liste da sådan noget som linket til mit gamle 'hjem' her på nettet har over 50 visninger i forskellige variationer. Men synes nu de var lidt sjove!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar